ÇORUM Belediye Başkanı Ak Partili Muzaffer Külcü, yerel seçimlerde aday aday olduğunu açıkladı. 
Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün aday adaylık başvurusu mini mitinge dönüştü. 9 mahalle muhtarı ve yoğun bir katılımla parti binasına gelen Muzaffer Külcü, alkış ve tezahüratlar eşliğinde basın toplantısı düzenleyerek, aday adaylık başvurusunu AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse’ye teslim etti. Yüzlerce kişinin hazır bulunduğu belediye binasından kalabalık grupla çıkarak, parti merkezine gelen Külcü’yü burada da sevenleri tezahüratlarla karşıladı. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, başarıyla sürdürdüğü belediye başkanlığı için tekrar talip olduğunu belirtti. Uzun bir konuşma yaparak, siyasi hayatından ve belediye başkanlığı görevinden bahseden Külcü, Çorum’a yaptığı hizmetleri başlıklar halinde aktardı.
"Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" diyen Külcü, herkesin talip olmaya hakkı bulunduğunu, ancak kendisinin 'cek-cak' ifadeleriyle konuşmayıp, yaptıklarını referans gösterdiğini belirtti.
Konuşmanın ardından dosyasını AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse’ye teslim eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kendisini parti girişinde bekleyen vatandaşlara hitaben de kısa bir konuşma yaparak, "Adaylık için de, başkanlık için de gece gündüz demeden benimle çalışmaya var mısınız?" diye sordu. Alkışlarla "Varız" diyen kalabalık, Külcü’yü tebrik yarışına girdi.