ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde, CHP'nin 30 Mart yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adayı Yusuf Kapar oldu.
CHP'nin kalp krizi geçirerek adaylıktan çekilen Adnan Genç yerine Demre Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Yusuf Kapar, dün gece ilçede düzenlenen bir toplantıda tanıtıldı. Toplantıya CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İl Başkanı Devrim Kök, İlçe Başkanı Selçuk Çetin ile diğer partililer ve vatandaşlar katıldı.
CHP Antalya İl Başkanı Kök, burada yaptığı konuşmada "Demre'de adayımızı biraz geç belirledik. Ancak Kaş dönüşü yarım saat önce haber vermemize rağmen toplanan bu heyecanlı kalabalık bize umut verdi, güç verdi. Demre'de bir hafta içinde topyekun bir çalışma seferberliği başlatacağız" dedi. Devrim Kök, Yusuf Kapar'a her türlü desteği vererek Demre'de yerel seçimleri alacaklarını söyledi.
Başkan Akaydın da konuşmasında, "Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Yusuf Kapar'a Demre'de her türlü desteği vereceğim. Bizim halka anlatacak çok şeyimiz var. 17 Aralık'tan sonra bu iktidarın gerçek yüzü ortaya çıktı. Biz Antalya'da da, Demre'de de yerel seçimleri alacağız" şeklinde konuştu.
KAPAR KİMDİR
Demre'de CHP'nin yeni belediye başkanı adayı Yusuf Kapar, 1962 Demre doğumlu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden 1984 yılında mezun olan Kapar, uzun yıllardır Demre'de serbest ticaret ve seracılıkla uğraşıyor. Yusuf Kapar, evli ve iki çocuk babası. (FOTOĞRAFLI)