Özgür ALTUNCU - Ünsal ÇAKİN / İstanbul, () - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için gerçekleştirdiği seçim turlarına bugün İstanbul'da devam etti. Saat 12.30'da Atatürk Havalimanı'nda kendisini bekleyen seçim otobüsüne binen Kılıçdaroğlu, sırasıyla Bakırköy, Güngören, Bahçelievler, Küçükçekmece, Başakşehir ve Esenyurt ilçelerini dolaştı. Saat 16.40'ta da Esenyurt'ta halka seslendi.

İŞARETE SLOGANLA KARŞILIK VERDİLER

Seçim otobüsünün içinden vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, ilçe merkezlerinde partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bahçelievler girişinde toplanan partililer Genel Başkanlarını karşılarken, aynı bölgede bulunan bir binanın en üst katında AK Parti bayrağı açıldı. Bayrağı açanlar, Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu otobüse "Rabia" işareti yaptı. CHP'li bir grup da bu işaretlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde slogan atarak karşılık verdi.

ÇORLU'YA GİTTİ

İlçe gezilerine devam eden Kılıçdaroğlu, 3,5 saat süren tur boyunca otobüsten hiç inmedi. Turun son durağı Esenyurt'ta otobüsün üstüne çıkan Kılıçdaroğlu, toplanan kalabalığa kısa bir konuşma yaptı. Ekmeleddin İhsanoğlu için oy isteyen Kılıçdaroğlu, daha sonra mitinge katılmak üzere Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine hareket etti.

YARIN AKŞAM BAĞCILAR MEYDANI'NDA KONUŞACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın akşam saat 21.00'de de Bağcılar Meydanı'nda miting düzenlemesi bekleniyor.

 

(FOTOĞRAFLI)