DENİZLİ’nin Acıpayam İlçesi Belediye Başkanlığı için CHP’den adaylığına kesin gözüyle bakılan İlhan Özcan’ın düzenlediği Cumhuriyet Şöleni’nde CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar konser verdi. Çandar, konserde sevilen şarkılarını, desteklediği Özcan için söyledi.
Tuğba Restaurant'da düzenlenen Cumhuriyet Şöleni’ne CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Acıpayam Belediye Başkan adayı olması kesin gözüyle bakılan İlhan Özcan ve çok sayıda CHP’li katıldı. İlhan Özcan, şölende yaptığı konuşmada Acıpayam’la ilgili projelerini anlattı. Özcan, Acıpayam Belediye Başkanı AK Parti’li Hulusi Şevkan’ın kendisine borcu olduğunu belirterek, "Başkan Şevkan, CHP’den seçildi ve ben de ona destek verdim. Şimdi o bana olan borcunu ödesin. Şimdi o bana destek vermek zorunda" dedi.
CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, konser öncesi yaptığı konuşmada, İlhan Özcan’a destek vermek için geldiğini söyledi. Daha sonra ise sazıyla sahneye çıkan CHP Milletvekili Çandar, sevilen Ege türkülerine seslendirdi.