'KILIÇDAROĞLU’NU BAŞBAKAN YAPACAĞIZ'
Yalova’da partisinin Belediye Başkan Adayı Vefa Salman’ın tanıtım toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Kazımkarabekir Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı.
Tanrıkulu, burada yaptığı konuşmada, seçimleri önce yerelde kazanacaklarını söyleyerek, Türkiye’nin her yerinde büyük bir heyecan olduğunu söyledi. Türkiye’nin her yerini dolaştıkları ve herkesle buluşmaya çalıştıklarını da ifade eden Tanrıkulu, şöyle devam etti:
"Dün Hatay’daydım. Dörtyol, Erzin, Payas’ı dolaştım.Bugün buradayız. Yarın Tuzla, Sancaktepe’de olacağız. Pazar günü Beyoğlu’nda. Pazartesi günü Van’da, Salı günü Hakkari’de, Çarşamba Ağrı’da olacağız. Türkiye’nin her yerinde dolaşıyoruz. Herkesle buluşmaya çalışıyoruz. Büyük bir heyecan var. Cumhuriyet Halk Partisi’ne, sosyal demokrasiye, sola Türkiye’de büyük bir ihtiyaç var ve yeniden buluşturacağız. Bütün Türkiye’yi ilk önce yerelde kazanacağız. 2015’te de belki, 2015’e kalmaz bu yıl, bu yılın sonunda Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’de başbakan yapacağız. 1 Nisan’da da belediyenin kapısını hep beraber açacağız. 1 Nisan’da Yalova’da belediye başkanlığına oturacağız. Vefa’nın kapısını açacağız. Yalova’yı Vefa ile CHP ile buluşturacağız."

SG(FK/SS) (FOTOĞRAFLI)