MANAVGAT Belediye Başkanı ve CHP Manavgat Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı 5 köyü ziyaret etti.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçim çalışmaları kapsamında gün içinde kent merkezindeki esnafı ziyaret ettikten sonra Denizyaka, Büklüce, Çakış, Kalemler ve Hatıplar köylerini ziyaret etti. Gittiği köylerde alkışlar, çiçekler ve afişlerle karşılanan Başkan Sözen, vatandaşlara karanfil dağıttı. Hatıplar Köyü'nde ise havai fişeklerle karşılanan Başkan Sözen, vatandaşlarla tek tek tokalaştı.
NAZAR BONCUĞU TAKTILAR
Hatıplar Köyü Muhtarı Ahmet Aksoy, Başkan Sözen'e çiçek vererek belediyenin çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Muhtar Aksoy'un "Başkanımızın yolu açık olsun. Hizmetlerine ve kendine nazar değmesin" sözleri üzerine köylüler, Başkan Sözen'in yakasına nazar boncuğu taktı. Köy sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Şükrü Sözen, daha sonra yatırımları hakkında bilgi verdi.
YASA VERGİ YÜKÜ GETİRECEK
2009 yılında halkın yetkisiyle göreve geldiğini, halka eşit hizmet etmek adına yakasındaki parti rozetini çıkararak belediyeye girdiğini kaydeden Başkan Sözen, yeniden göreve gelmesi halinde aynı anlayışla hizmete devam edeceğini belirtti. Konuşmasında Büyükşehir Yasası hakkında da bilgi veren Başkan Sözen, yasanın köy halkına çeşitli vergiler yükleyeceğini söyledi.
OKUL SÖZÜ VERDİ
Büyükşehir Yasası'nın hemen seçim sonrasında uygulamaya gireceğini hatırlatan Başkan Sözen, "78 köyümüz, 9 beldesi ve 19 mahallesiyle Manavgat büyük bir ailedir. Benim çocukluğum, bu köylerde geçti. Ben sizin evladınızım. Soba etrafını ısıtır. 78 köyümüze öncelikli olarak hizmet getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Başkan Sözen, köy kadınlarının isteği üzerine Hatıplar Köyü'ne bir okul ve park yapma sözü verdi. (FOTOĞRAFLI)