CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, "Hükümet yaşanan bu devlet krizini gidereceğine, daha da derinleştirecek uygulamalar yapıyor" dedi.
CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Hükümeti eleştiren Serindağ, rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna değinerek, 2013 yılının son günlerinde Türkiye'de çok ciddi ve üzerinde düşünülmesi gereken olaylar yaşandığını söyledi. Hükümetin yaşanan bu devlet krizini gidereceğine, daha da derinleştirecek uygulamalar yaptığını belirten Ali Serindağ, "Hükümet'in 2010 referandumundan önce o zamanki HSYK'nın yapısından şikayet etti. O HSYK'yı istedikleri gibi şekillendirdiler, değiştirdiler. Ama şimdi bu kuruldan yine şikayet ediyorlar. HSYK o zaman iyiydi de şimdi ne oldu da şikayet ediliyor, ne değişti? Değişen AKP'nin planlarının yavaş yavaş ortaya çıkması meselesidir. Önce liberaller ile araları bozuldu, şimdi sıra cemaate geldi" dedi.
ORDUYA KUMPAS KURULDU İDDİALARI
Orduya kumpas kurulduğu yönündeki iddiaları değerlendiren Serindağ, "Kumpası kuranlar kimler bunun da açıkça söylenmesi gerek. O zaman bu kumpasın içinde 'O davanın savcısı benim' diyende vardır. Bu kumpasın kimler tarafından kurulduğunun mutlaka bize açıklanması lazım" dedi.

FK(SS)