CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, 30 Mart Mahalli İdareler seçiminde trafolara kedi girildiği açıklamalarını hatırlatarak, "Bu seçimde bu kediler artık trafoya giremeyecek çünkü kedileri şişmanlattılar. Şimdi ise kedileri zayıflatmak için rejime soktular ama bu defa seçim zamanına kadar kedileri zayıflatamayacaklar" dedi.

CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek turlarını sürdüren CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'ne geldi. CHP İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği toplantıyan katılan Sarıbaş, partilileriyle görüşüp fikir alışverişi yaptı. İhsanoğlu’na destek için partililerden sandığa gitmelerini isteyen Sarıbaş, "Sandığa mutlaka gidin geleceğimiz için oyunuzu kullanın. Yurtdışındaki vatandaşlarımız oylarını kullandı ama Tayyip Erdoğan burada büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Avrupa'dan yüzde 7 oy geldi. Meclis'teki kavga bunun sebebidir, birinci turda kesinlikle seçilemeyecektir" dedi.

Önceki seçimde elektrik kesintilerinin yaşanmasının 'trafoya kedi girdi' diye savunulmasını hatırlatan Sarıbaş, "Bu seçimde bu kediler artık trafoya giremeyecek çünkü kedileri şişmanlattılar. Şimdi ise kedileri zayıflatmak için rejime soktular ama bu defa seçim zamanına kadar kedileri zayıflatamayacaklar" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI