CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, AK Parti'li Egemen Bağış’ın twitter hesabında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaştığı gazete kupürü ile yaptığı açıklamada, "Bağış’ın paylaştığı haberde, SSK’daki yolsuzluğu ortaya çıkaranın Kılıçdaroğlu olduğundan bahsediliyor" dedi.
CHP Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, 17 Aralık’taki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından, yapılan kabine değişikliği ile AB Bakanlığı’ndan alınan Egemen Bağış’ın twitter hesabında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak paylaştığı gazete kupürüne cevap verdi. CHP’li Özel, Bağış’ın 6 ay aradan sonra yine Twitter’da bir kez daha yakalandığını belirterek, "6 ay önce Egemen Bağış’ın kendi twitter’ında tüp kuyrukları ile paylaştığı bir resmi yakaladık. Bağış’ın 'CHP zamanındaki tüp kuyrukları' diyerek paylaştığı resmin AKP döneminde Van depremzedelerine ait tüp kuyrukları olduğunu ortaya çıkardık. Ancak görülüyor ki Bağış yine akıllanmadı ve aynı hatayı bir kez daha yaptı" diye konuştu.
Özel, Egemen Bağış’ın kendi twitter hesabında CHP Lideri Kılıçdaroğlu hakkında 1996 tarihli bir gazete haberinin başlığını paylaştığını söyleyerek, "Bağış mesajında, 'AK Parti’ye iftira atıp hakaret eden CHP'lilere dava açacağız. Ayrıca hatırlatmak lazım; Genel Başkanları tescilli' yazısını paylaştı. Egemen Bağış, CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında bir gazete haberinin başlığını yanlış anlayıp paylaştı. İnsanda biraz vicdan olur, utanmak olur, paylaştığın haberin içeriği sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dürüst yöneticiliğini tescilliyor" dedi. Özel, Egemen Bağış’a kendi twitter hesabından da yanıt verdi.