NEVŞEHİR, () -CHP İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, twitter'a ulaşımın engellenmesini eleştirerek, "Bu hükümetin görevde olduğu 12 yıl, ülkemizdeki adalet anlayışının, demokrasinin, temel hak ve özgürlüklerin erozyona uğradığı yıllar olmuştur. twitter'ın yasaklanması ise tarihe geçmiş bulunmaktadır" dedi.
CHP Nevşehir İl Örgütü'nü ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, burada İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Belediye Başkan adayı Serkan Sağlamer ve partililerle biraraya geldi. Gazetecilerin soruları üzerine twitter'ın kapatılması ile ilgili görüşlerini açıklayan Küçük, şunları söyledi:
"Bu hükümetin görevde olduğu 12 yıl, ülkemizdeki adalet anlayışının, demokrasinin, temel hak ve özgürlüklerin erozyona uğradığı yıllar olmuştur. twitter'ın yasaklanması ise tarihe geçmiş bulunmaktadır. Ülkemizin üzerine ağır bir karanlık çökmüştür. Ben önümüzdeki yerel seçimlerin bu karanlıklardan kurtulmak için, değişim için önemli bir fırsat yarattığı düşüncesindeyim."
TBMM'deki 4 bakanla ilgili fezleke görüşmesine de değinen Küçük, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in AK Parti sözcüsü gibi davrandığını iddia etti. Küçük, "Meclis başkanımızın AKP sözcüsü gibi davrandığına yeni şahit olmuyoruz. Daha önce de benzer söylemlerle durumu kurtarmaya kendi açısından hep çalışmıştır, yine aynı söylemler içerisindedir" dedi.

SK(OE/SS) (FOTOĞRAFLI)