CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Bursa’nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde yaptığı konuşmada Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ı fezleke konusunda eleştirerek, “Bunlar bana bir fezleke iftirası attı ama tutmadı” dedi.
Muharrem İnce, partisinin seçim kampanyasına katılmak üzere geldiği Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde partilere konuşma yaptı. Başbakan Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı sert bir dille eleştiren İnce, “Bu uzun adam boğazına kadar pisliğe battı” dedi.
“SAF ADAMDAN BAKKAL BİLE OLMAZ”
Yolda gelirken gördüğü afişleri de anlatan İnce, “Yolda gelirken bir baktım bir sürü afişler asmışlar. Neymiş efendim, Recep Tayip Erdoğan başı dik adammış. Yahu boğazına kadar pisliğe batmış bir adamın başı elbette dik olur. Çıkmış diyor ki, 'ben safmışım cemaat beni kandırdı' Saf adamdan bakkal bile olmaz be. Cemaat sana bunu yaptıysa Obama neler yapmamıştır” dedi.
“AYNI DEDENE ÇEKMİŞSİN BÜLENT”
Konuşmasında, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı da eleştiren İnce, “Bir de bunun yardımcısı var, Bülent. O da bu bölgenin Milletvekili. Ona buradan sesleniyorum, Senin deden Yunanlılarla işbirliği yapıp onlarla fotoğraf çektirmiş bir adam. Sen de tıpkı dedene benzemişsin. Bunlar bana bir fezleke iftirası attı ama tutmadı, o fezleke düştü şu anda. Öyle bir fezleke yok. Bülent eğer sende adamlığın zerresi varsa, insanlığın zerresi varsa gelirsin Mustafakemalpaşa meydanına canın ne zaman isterse ben de geleceğim. Böyle bir fezleke varsa ben şerefsizim, yalancıyım alçağım; ama yoksa sen şerefsizsin sen alçaksın. Bunlar var ya bunlar; cumhuriyet değerlerine nankör, Vatandaşın sorununa bakar kör, millete de diktatör oldular ama artık yeter” diye konuştu.

SE(FK/AAA)(FOTOĞRAFLI)