"UZUN ADAMA GEÇMİŞ OLSUN"
Mustafakemalpaşa'daki konuşmasının ardından Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde nokta mitingi gerçekleştiren CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, burada vatandaşlara hitap etti. Türkiye'yi dolaştığını ve durumlarını iyi göründüğünü ifade eden İnce, Başbakan'a 'Uzun Adam' diye hitap ederek, sesinin kısıldığını hatırlatıp, "Geçmiş olsun" dileğinde bulundu. İnce, "Uzun adama sesleniyorum. önce Allah şifa versin. O sesin kısıklığından kurtulmak istiyorsan, onun villasi Üsküdar'da Kısıklı'da. Villa hastalığı var ya Urla'da, Çatalca'da, Kaşık Adası'nda var. Mudanya'da da vardır da belki biz bilmiyoruz. Bu 'Uzun Adam'a sesleneyim. Meclis'e gelemedi, meydanlarda gürledi. Kutuların suçunu, savcılara yükledi. Besmele ile başladı, insanları dışladı. Küçücük çocukları, tomalarla haşladı. Yandaşları kefenlere büründü, 30 Mart'ın sonunda Yüce Divan göründü" diye konuştu.
"TÜRKİYE'Yİ SAVAŞA SOKACAKLAR"
Son çıkan ses kayıtları ile ilgili de konuşan İnce, Türkiye'yi savaşa sokacaklarını söyleyerek, "30 Mart'ta başına geleceği biliyor. Türbeyi bahane yapacak, Türkiye'yi savaşa sokacak ve Türkiye'de seçimi erteleyecek. Bu adam kendi geleceği için herşeyi yapar" dedi.
"DUMANLA HABERLEŞİRİZ, YİNE HABERLEŞİRİZ"
Daha sonra kendisine sosyal paylaşım sitesi Youtube'nun kapatılmasının bildirilmesi üzerine İnce, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Şu an itibariyle Youtube'ya yasak gelmiş. Gelsin. Bunlar belli. Korkuyor kendinden. Neyi varsa artık bilmiyoruz? Korkuyor ama birşey söyleyeyim hiç fark etmez. Youtube, Facebook, Twitter'ı yasaklasın, fark etmez. Mektup yazarız, mektup. Eskiden olduğu gibi. Hırsızlıkları. Mektubu da engelledi, posta güvercini kullanırız. Onu da engelledi. Aykan sen bizim genç milletvekillerimizden birisisin. Seni ABD'ye gönderelim parti adına. Kızılderililer'den duman ile haberleşmesini öğren. Dumanla haberleşiriz, yine haberleşiriz. Bu yasaklarla nereye kadar gidecek? Bu artık kendi derdine düşmüş bir adam. Bunun ruh sağlığı yerinde değil. Buna doktorlar rapor vermez."

ST,Mİ(FK/AAA) (FOTOĞRAFLI)