ERGENEKON davası nedeniyle 4 yıl 277 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, yarın Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde oturan anne ve babasıyla, cumartesi günü de İzmirli seçmenlerle buluşacak. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, "Uzun süren hasret, cumartesi günü sona erecek. Partililerimiz, hemşerilerimiz kendisini heyecanla bekliyor" dedi.
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, yarın Aydın’ın Nazilli ilçesinde oturan annesi Melek ve babası Fevzi Balbay’ı ziyaret edecek. Balbay, cezaevindeyken, annesine, "Annem haşhaşlı börekleri hazırlasın" mesajı göndermişti. Bu özlemini baba ocağında giderecek olan Balbay, cumartesi günü de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve uçan yol olarak olarak tabir edilen Homeros Bulvarı’nın açılış törenine katılacak.
KARŞIYAKA VE HATAY
Balbay açılışın ardından partisinin İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Milletvekili Balbay saat 15.00’da Karşıyaka Çarşı’da vatandaşlarla buluşacak. Esnafın derdini dinleyecek. Buradaki temaslarının ardından vapurla Konak’a geçecek olan Balbay 17.00’da Hatay Pazarı’nda olacak. Balbay, üyesi olduğu İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ne de bir ziyarette bulunacak.