Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, TBMM'ye gelen 4 eski bakan hakkındaki fezlekeyle ilgili olarak, "Onun için Meclis alelacele tatile sokulmuş onu anlıyoruz. Yani aslında MİT Yasas'ının seçim sonrasına bırakılması bir bahaneymiş, bir an önce Meclis'i kapatalım, MİT Yasasını da daha sonraya bırakalım hani demokratik bir görüntü de vererek diye düşünülmüş ama bu sadece bir oyunmuş. Bu fezlekelerin gizlenmesi, gündemde olmaması sağlanmaya çalışılmış" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, TBMM'de CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansun Yavuş'ın seçimini koordine eden ekipler birlikte basın toplantısı düzenledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Melih Gökçek'i eleştiren Kuşoğlu, "Seçimleri provoke etmek için elinden geleni yapıyor. Daha seçimler başlamadan önce aldığı bir kararla her otobüse iki belediye memurunu görevlendirmiş. Melih Gökçek'in propagandasını yapan, rakiplerini eleştiren bir pozisyonda çalışıyorlar. Kampanya süresince yapılan bütün etkinliklere belediye çalışanları götürülüyor" dedi.

SALDIRIYA UĞRADIK

Her yerde provokasyon afişleri olduğunu iddia eden Kuşoğlu, "Bayrak asan, afiş yapan partililerimiz de ikinci defadır saldırıya uğruyor. Geçen akşam 4 partilimiz yaralandı, hastanelik oldu ve kullandıkları araçları büyük hasar gördü" dedi.

() (FOTOĞRAFLI)