SAKARYA'nın Geyve ilçesinde, CHP İlçe Başkanı Ertan İnönü, ilçe yönetiminin çalışmadığı ve partiyi karaladığını öne sürerek görevinden istifa etti. 
İstifasını CHP İl Başkanlığı'na gönderdiğini belirten Ertan İnönü, ''Yaklaşık 7 aydan bu yana Geyve İlçe Başkanlığı'nı yaptığım partim CHP, hak etmeyenlerin yönetime getirildiği, partililerin sürekli küstürüldüğü, partinin tüm imkanlarını kullanıp, partisine ve ülkesine hiçbir şey vermeyen, partiye zarar verenlerin etrafını sardığı bir hastalıkla karşı karşıyadır. Faaliyetlere katılmayan, gayret göstermeyen, sağda solda sürekli partisi hakkında karalamada bulunan ve parti yönetimlerine nüfuz etmiş bu hastalıktan ancak parti içi demokrasi ve her göreve ön seçimle gelinmesi ile kurtulunur" dedi.
Parti menfaatlerini her şeyin üstünde tuttuğunu ifade eden İnönü şöyle devam etti:
"Hiç kimsenin talip olmadığı, görevden kaçtığı bir süreçte, parti menfaatlerini herşeyin üstünde tutup, tüm riskleri göze alarak Geyve Belediye Başkan adaylığı görevini üstlenen Sayın Erol Akyel ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Raşit Dünya'nın 31 Mart sabahı altıoklu CHP bayrağını belediye başkanlıklarına dikeceğine inancım tamdır."