BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını tamamladığı 214 projenin resmi açılışını yapacak. Açılışı yapılacak noktalardan en dikkat çeken yer ise 'Milli İrade Köprülü Kavşağı ' adı verilen Anadolu Bulvarı üzerinde CHP Genel Merkezi'nin önüne yapılan köprülü kavşak oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 214 projenin resmi açılış töreni, bugün saat 14.00'te Arena Kapalı Spor Salonu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Aralarında parklar, köprülü kavşaklar, yaya üst geçitleri, aile yaşam merkezleri, hanım lokalleri, itfaiye binaları, katlı kapalı otoparklar, yer altı barajı, atık su ve içme suyu arıtma tesisleri, dış cephe yenilemeleri, meydan saatleri, taksi duraklarının da bulunduğu 214 projenin resmi açılışını Başbakan Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte yapacak.

KAVŞAK AÇILIŞINA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Açılışı yapılacak noktalardan en dikkat çeken yer ise 'Milli İrade Köprülü Kavşağı ' adı verilen Anadolu Bulvarı üzerinde bulunan CHP Genel Merkezi'nin önüne yapılan köprülü kavşak oldu. Açılış nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi ve kavşak etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Genel Merkez önünde önlem alan TOMA araçları ve çevik kuvvet ekipleri dikkat çekti.