CHP Demre İlçe Başkanı Zühra Doğan'ın görevden alınmasının ardından yerine turizmci 31 yaşındaki Selçuk Çetin atandı.
CHP Demre İlçe Başkanı Zühra Doğan ve yönetim kurulunun görevden alınmasının ardından yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. CHP İl Başkanı Devrim Kök ve batı ilçelerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muzaffer Ayhan, Demre'de yaptıkları görüşmelerin sonunda yeni ilçe başkanını atadı. İlçe Başkanlığı'na Selçuk Çetin atanırken, yönetim kuruluna ise işadamı Nusret Bayar, eczacı Ünal Çetinkaya, mali müşavir Mustafa Özen ve emekli öğretmen İbrahim Cengiz, eski yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Sarıca, Mustafa Oğuz, Zeki Akyalçın, Gülsüm Cengiz, avukat Deniz Uflaz Eraslan, ziraat mühendisi Bayram Ülker, mali Müşavir Recep Avcı ve Gülbahar Kapar getirildi.
ADAYIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ
Yeni yönetim kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Devrim Kök, CHP Demre teşkilatında yaşanan sıkıntılar nedeniyle, zorunlu bir yönetim değişikliği yapıldığını kaydetti. Tüm çabalarına rağmen sıkıntıların aşılamadığını vurgulayan Kök, "Bizce parti etiğine pek de uymayan bir görevden alma yaşadık. Demre'de CHP olarak yeni sürece giriyoruz. Dört eski ilçe başkanımız ve eski belediye başkan adaylarımız özveride bulunarak yeni yönetimde görev aldı. Genç bir başkanla tecrübeli bir yönetim oluşturduk" dedi.
ZOR BİR GÖREV ALDIM
Yeni yönetim kurulunun yerel seçimlerde CHP'nin motoru olacağını kaydeden Devrim Kök, "Partimizi seçimlere kadar götürecekler. Seçimden sonra demokratik anlamda gereken yapılacak. Birkaç gün içinde çok güçlü bir belediye başkanı adayıyla Demre'de yola çıkacağız" diye konuştu. Demre İlçe Başkanı Selçuk Çetin ise "Maalesef görevden alınan yönetimin içinde ben de vardım. Bazı sıkıntıları aşmak için çaba gösterdim. Ama aşamadık. Bana zor bir dönemde, zor bir görev verdiniz. Demre'de bir ilki gerçekleştirmek istiyorum. CHP'yi Demre'de yerel iktidara taşımak, benim gibi genç bir başkana, sizler gibi tecrübeli yöneticilere nasip olacaktır" dedi. (FOTOĞRAFLI)