Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, () - ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman’a tam destek verdiğini söyledi. 
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen 1 Haziran’da Yalova’da yapılacak belediye başkanlığı seçiminde partisinin adayı Vefa Salman’a destek için kente geldi. Büyükerşen, CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Başkan Adayı Vefa Salman ve partililerle bir araya geldi. Büyükerşen, Yalova’da seçimleri Vefa Salman’ın kazanması sonrası 5 yıl boyunca Yalova’ya destek olacağını belirtti. Büyükerşen şöyle konuştu:
"Yalova Cumhuriyetimizin Kurucusu, kurtarıcımız, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gönül verdiği bir ilimiz. Hatta o kadar güzel örneği vardır, bilinmez. Genç kuşaklara anlatmaya çalışıyorum. Bir ağaç için bir evi nasıl kaydırttığının dünyada ilk örnekleridir. Doğaya ve ağacın bir tekine bile verdiği değeri gösteriyor. İnanıyorum seçimde mutlaka kazanacaksınız. Gelirken ağaçlarda, direklerde, panolarda zengin partinin zengin panolarını gördüm. İktidar partisi kendi adayına ‘Tam destek’ diyor. Ben de size  5 yıl boyunca destek için geldim." 

SG(FK/COŞ) (FFOTIOĞRAFLI)