YOLUNU KESMEYE ÇALIŞIYORLAR
Saraykent İlçesi'nde partisinin seçim irtibat bürosu açılışına katılan Bozdağ, "Türk milletinin koruyup kolladığı bir yolu eşkıyalar asla kapatamaz" dedi. Başbakan Erdoğan'ın belediye başkanı olduğu dönemde iktidarın her tarafı didik didik incelediklerini hatırlatan Bozdağ, şöyle dedi:
"Acaba bir yolsuzluk, hırsızlık, kör kuruşa uzanmış bir el bulur muyuz?' diye uğraştılar. Neden; çünkü Tayyip Erdoğan'ın gelişinden Ankara korkuyordu, hükmedenler endişe duyuyordu. 'Yolunu kesmezsek, Ankara'da gelir Türkiye'nin başbakanı olur, onun için daha şimdiden yolunu kapatalım' dediler. Ama bulamadılar, bulamadıkları için şiirden mahkum ettiler. Yolu yine kapayamadılar, milletvekili listesinden ismini sildiler, yolu kapadılar. Milyar dolar serveti var diye 2001'de Türkiye'nin büyük işadamları yalanlar söyledir, manşetler atıldı, yine yolunu kesemediler. Şimdi başka başka yalanlarla yolunu kesmeye çalışıyorlar. Yolu kesmek isteyen eşkıyalar buradan ilan ediyorum. Bu yolu sizin kesmeye gücünüz yetmez. Bu yolun muhafızları Saraykentllerdir, bu yolunun muhafızları Türk Milletidir. Türk milletin koruyup kolladığı bir yolu eşkıyalar asla kapatamaz, asla kesemez. Bundan bizim hiçi ama hiç endişemiz yok."
Yerel seçime giderken çok çalışacaklarını belirten Bozdağ, Vatan, toprağa kök salmış böylesi büyük bir Türkiye ağacını hiç kimsenin meyveden alıkoyamayacağını, yerinden çekemeyeceğini ifade ederken, "Sandıkta bir daha milletin iradesini hiçe sayıp, Ankara'da ayak oyunlarıyla iktidar değiştirmek isteyenlere, kara propaganda ve iftira ile yol almak isteyenlere 'İktidarları sadece sandıkta değiştiririz, değiştirirsek de biz değiştiririz. Karanlık odaklara, karanlık yüzlülere fırsat vermeyiz demeye varmıyız" diye sordu.

HG(AY/İD)