ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, “CHP eskiden ‘Atam izindeyiz’ diyordu. Şimdi onu değiştirmişler, ‘Hocam izindeyiz’ diye devam ediyorlar. Değiştirdiler, bambaşka bir noktaya getirdiler. Değişiyorlar, dün başka, bugün başka. Ama biz değişmiyoruz” dedi.  Seçim çalışmalarını Yozgat’ta sürdüren Bakan Bozdağ, Yozgat Ser Otel'de sabah kahvaltısında bir araya geldiği partililerine hitaben yaptığı konuşmada, yerel ve ulusal basını eleştirdi. Bozdağ, Ak Parti mitinglerine gösterilen ilginin görmezden gelindiğini belirtirken, "Bu girdiğimiz seçimler 2002 tarihinden bu tarafa yapılan seçimlerin en önemlisi. Son 3 yerel seçim içerisinde bu kadar meydanların kalabalık olduğuna şahit olmadım. Yozgat’taki yerel medya bunu pek sevmez. Varsa yoksa MHP edebiyatı yaptıkları için bunlar sevmez. Ama meydanlara baksınlar. Ulusal medya da sevmez. Onlar da bazı yerde MHP edebiyatı, bazı yerde CHP edebiyatı yapıyorlar. Bunlar Ak Parti’yi görmezler. Ama Ak Parti herkese kendisini göstermesini bilir" dedi. ERDOĞAN'IN SÜRDÜĞÜ ARABANIN GERİ VİTESİ YOK
CHP’nin ‘Atam İzindeyiz’ sözünü değiştirdiğini iddia eden Bakan Bozdağ, Türkiye'nin 30 yılı aşkın sürüder terörle mücadele ettiğini söyledi. Resmi rakamlarla terörün maliyetinin 300 milyar Dolar, gayri resmi rakam trilyonlarca doların terörle mücadeleye harcandığını belirten Bozdağ şunları söyledi:
"Terör bittiğinde, kan durduğunda birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daha tabi hale geldiğinde, Türkiye terörle mücadeleye harcayacağı enerjisini, kaynaklarını diğer ihtiyaçları için harcadığında, Türkiye’yi kimse tutamaz. Onun için bu 17 Aralık sürecidir, Gezi sürecidir, başka başka süreçlerdir, bunlar sadece Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının yolunu kesme süreci değil, büyük Türkiye’nin önünü kesme süreçleridir. Ben buradan, Yozgat’tan bir kez daha diyorum ki boşuna uğraşıyorlar. Tayyip Erdoğan’ın sürdüğü arabanın geri vitesi yok. İleri, her zaman ileri. Hep ileri. Bahçeli olsa rüzgara göre döner Allah var. Kılıçdaroğlu olsa rüzgar esmeden döner. Şimdi biliyorsunuz CHP eskiden ne diyordu ‘ Atam izindeyiz’ diyordu. Şimdi onu değiştirmişler. ‘Hocam izindeyiz’ diye devam ediyorlar. Değiştirdiler. Bambaşka bir noktaya getirdiler. Değişiyorlar. Dün başka, bugün başka, ama biz değişmiyoruz." TAYYİP ERDOĞAN YERLİ, MİLLİ BİR FİGÜRDÜR Hedeflerinin 2023 olduğunu belirten Bozdağ, "İnşallah buradaki gençlerin hedefi 2053, 2071. Bizim yapamadıklarımızı onlar yapacaklar.  Büyük Türkiye’yi onlar daha iyi bir noktaya getireceklerdir. Hangi iftiraları nereden yayarlarsa yaysınlar, hepsi boş. Çünkü bu millet kararını vermiş. Ve bu millet kime sahip olacağını biliyor. Tayyip Erdoğan yerli bir figürdür. Milli bir figürdür. Ve Türkiye’nin kendi gönül hazinesinin, kendi kültürünü, kendi medeniyetini, kendi tarihi mirasını ayağa kaldıran bir liderdir. Millet bunu görüyor. O yüzden de bu gezici, bilmem 17 Aralıkcı, şantajcı, montajcı, iftiracılara  karşı sandıkta bir duruş ortaya koyacaklardır. Nasıl Çanakkale’de bir duruş ortaya koydularsa, geçit yok buradan dediler. 30 Mart’ta da Tayyip Erdoğan’a iftira edenlere, arkadaşlarına iftira edenlere ‘size geçit yok, size yol yok buradan, yol AK Parti’nin yolu kusura bakmayın’ diyecek ve eminim ki sandıkta Osmanlı tokadını onlara yapıştıracaktır” diye konuştu.   HG (AY/AAA) (FOTOĞRAFLI)