Elif DEMİRCİ/İZMİR, () - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve kardeşi İlhami Yıldırım ile birlikte Bornova Ali Suavi İlköğretim Okulu’nda, 1415 numaralı sandıkta oy kullandı.  
Binali Yıldırım ve beraberindekiler yaklaşık yarım saat sıra bekledi. Binali Yıldırım, sandık görevlileri ile tokalaştı. Önce Semiha Yıldırım oyunu kullandı. Semiha Yıldırım, mührün mürekkebinin bittiğini söyleyince başka mühür verildi, Binali Yıldırım da kabinin içinde mührü yere düşürdü. Kabinden önce çıkan Semiha Yıldırım, eşini bekledi, sonrasında, oylarını sandığa atarken objektiflere birlikte poz verdiler.
'KAZANAN İZMİR OLSUN'
Binali Yıldırım, yaptığı değerlendirmede, “Ülkemize, milletimizine, güzel İzmir’imize hayırlı olsun. Seçimler demokrasinin bayramıdır. Türkiye bir demokrasi şölenini bugün yerine getiriyor. İzmir’de de sandığa yoğun ilgi var. Sonuç ne olursa olsun kazanan ülkemiz olsun, güzel İzmir olsun" dedi.
Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım "İyi olan kazansın, hayırlısı olsun. Binali Bey’e birazcık yardım edebildim. Bu süreci evde geçirdim, dışarıya çıkmadım" dedi.

ED(AÖ/COŞ) (FOTOĞRAFLI)