ESNAF ODASI ZİYARETİ
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 129 odası ve 300 binin üzeride üyesi olan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında ziyaret etti.
PANKART AÇILDI
Binali Yıldırım, Ege Sanayici ve İşadamları Derneği’nde işadamları ile basına kapalı toplantı yaptı. Yıldırım’ın İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salahaddin Hünü’yü ziyareti öncesi binanın bulunduğu 1374 sokakta trafik polisleri park halindeki araçlara ceza yazdı. Yıldırım için çok sayıda sivil polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Kooperatifin karşısındaki binada Sosyalist Demokrasi Partisi İzmir İl Başkanlığı binasına üzerinde 'Hırsız AKP' yazılı pankart astı. Bu pankartın yanında Dev- Lis ve SDP bayrakları da yer aldı.
HÜNÜ: SİZİN İÇİN ASKER OLACAĞIZ
Başkan Salahaddin Hünü, “Sizin belediye başkanlığınız İzmir’i köy olmaktan kurtaracağı anlamına geldiği için ben ve teşkilatım canla başla sizin emrinizde çalışacağım. Sizden gördüğümüz alakayı hiçbir hükümetten görmedik. Sizin bize bir ıslığınızla bin adam arkanızda var demektir. Sizin bu işinizi Allah’ın da yardımıyla başaracağımıza inanıyoruz. Bir telefonunuz yeter. Biz oraya geliriz. Mazeret olmaz bizde. Yuvarlamıyoruz. Açık destek veriyoruz. Asker gibi olacağız” dedi.
DESTEĞİNİZ BİZE GÜÇ VERİR
Binali Yıldırım da bu açık destek karşısında teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Bu kadar samimi ve içten açık desteğinizi de takdir ediyorum. Desteğiniz önemlidir bize güç vermiştir. Esnafın bakışını çok önemsiyorum. Biz sürekli beraber olacağız. Kampanya döneminde de detayları konuşacağız. 30 mart seçimleri başarıyla sonuçlanırsa İzmir kazanacaktır. Proje bazında sıkıntımız yok projeler yapılıyor. Bizim ölçü belli bakın 11 yılımıza İzmir’de neler yaptık ve neler yapacağız ona göre hesap edin.”

Elif DEMİRCİ/İZMİR, () -