BÜYÜK Birlik Partisi'nin (BBP), 30 Mart'taki yerel seçimlerde yarışacak Manavgat Belediye Başkan adayı Hacı Çayır oldu.
BBP Manavgat İlçe Başkanlığı, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla Hacı Çayır'ı kamuoyuna tanıttı. BBP İlçe Başkanı Mehmet Çayır, 2 ay sonra yapılacak seçimlere Hacı Çayır ile gireceklerini, Manavgat seçim bürosunun da Genel Başkan Mustafa Destici'nin katılımıyla 8 Şubat'ta açılacağını söyledi.
Belediye Başkan adayı Hacı Çayır da Manavgat'a hizmet etmek için yola çıktıklarını belirttiği konuşmasında, ilçenin en önemli sorunlarını trafik, park problemi ve ailelerin gezebileceği refah mekanların olmaması şeklinde sıraladı. Hacı Çayır, "Türkbeleni kavşağından İmam Hatip kavşağına kadar fıskiyeli havuzlu, ailelerin gezip oturabileceği bir kanal projemiz var. Bu projemizin detaylarını açıklayacağız. Trafik sorunu ile ilgili yeni köprü ve yollarla ilgili projemiz var. En önemlisi Manavgat'ı dünya turizminde marka şehir yapacağız" dedi.
Hacı Çayır, otellere gelen turistleri Manavgat merkeze çekmek istediklerini, bu çerçevede önceliğin ilçede cazibe merkezleri oluşturmak olduğunu kaydetti. Aday tanıtım toplantısında ayrıca partiye katılanlara rozet takıldı. (FOTOĞRAFLI)