MHP'nin muahlif başkan adayı Meral Akşener, Ankara'daki bayramlaşma töreninde yaşanan arbedeyele ilgili suskunluğunu bozdu. Akşener "Hem hukuki hem siyasi mücadelenin sonuna kadar, bana neye mal olursa olsun, takipçisi olacağım." dedi.
ANKARA'DA EVİM OLMADIĞI İÇİN OTELDE YAPTIM
Akşener, bir otelde düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında,İstanbul'da evinde bayramlaştığını ancak Ankara'da evi bulunmadığı için partililerle otelde bir araya gelmeyi planladıklarını söyledi.
MUHATTABIN GENEL MERKEZ OLDUĞUNU SAVUNDU
19 Haziran'da kurultay yaptıklarını anımsatarak, süreci anlatan Akşener, kendilerinin Olağanüstü Kurultay'ının muhatabının MHP Genel Merkezi olduğunu savundu.
HAKİM "YERİME GELEN HAKİM BAKSIN" DEMİŞ
Geçici görevli hakimin tedbir kararı aldığını, muhaliflerin avukatlarının hakimle resmi şekilde bir görüşme yaptığını kaydeden Akşener, hakimin, avukata "Ben okumayacağım, dosyanıza bakmayacağım, evraklarınıza göz atmayacağım, yerime gelen hakim baksın." şeklinde cevap verdiğini öne sürdü.
"NEYE MAL OLURSA OLSUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"
Tedbir kararının alındığını, bununla ilgili mahkemenin peşini bırakmayacaklarını, kişisel olarak da takipçisi olacağını dile getiren Akşener, "Hem hukuki hem siyasi mücadelenin sonuna kadar, bana neye mal olursa olsun, takipçisi olacağım." ifadesini kullandı.
"SÖZÜNÜZDEN CAYDINIZ"
MHP Genel Merkezinin 10 Temmuz'da kurultay yapılacağını açıkladığını hatırlatarak, "Bu ülkede ülkücüler sözünün eri olarak tanınırlar. Dolayısıyla sözünüzden caydınız. Şimdi sizi kendi seçtiğiniz, size oy veren delegemizin karşısında kantara çıkmaya davet ediyorum. Ben ve arkadaşlarım delegemize güveniyoruz. İmza verene de vermeyene de güveniyoruz." diye konuştu.