ÇANAKKALE'de Sevgililer Günü nedeniyle Çanakkaleliler’e karanfil dağıtan Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, kordon boyunda karşılaştığı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş'e bir tane hediye etti.
Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan ile Sevgililer Günü nedeniyle karanfil dağıtmak üzere Golf Çay Bahçesi önünden başlayıp kordon boyunu ve İskele Meydanı'na doğru yürümeye başladı. Aynı dakikalarda gençlik kolları tarafından kordon boyunda organize edilen Sevgililer Günü etkinliğine katılan AK Partili Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş ile karşılaştı.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, başkanlık yarışındaki rakibi AK Parti’li Mehmet Daniş'e bir kırmızı karanfil hediye ederek Sevgililer Günü’ü kutladı. Bu jest karşısında AK Partili Aday Mehmet Daniş de Başkan Gökhan ve eşi Hale Gökhan'a kalp şeklinde bir çikolata ikram ederek çiftin Sevgililer Günü’ü kutladı.
Mehmet Daniş yaptığı açıklamada, “Sevmenin veya sevgili olmanın zamanı, tarihi veya bir günü olmaz. Ama en azından böyle bir günde sevginin daha yoğun hissediliyor, algılanıyor olması önemli. Bugün de hava ve kordon çok güzel. Gönlünde sevgi olan herkesin sevgililer gününü kutluyorum” dedi.