MANAVGAT Belediye Başkanı ve CHP Manavgat Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen, seçim çalışmaları kapsamında Sarılar Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sarılar Halk Pazarı'nda düzenlenen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pazar yerini dolduranlar, Başkan Sözen'i alkışlarla karşıladı. Halk buluşmasında önce konuşan CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, 30 Mart seçimlerinin geleceği belirleyecek nitelikte olduğunu, belde halkının oy verirken çok dikkatli olması gerektiğini söyledi. Milletin yaşantısının iyice zorlaştığına vurgu yapan Öztürk, "AK Parti iktidarı Türkiye'de para edecek ne var ne yoksa sattı. Şimdi de turizm alanlarını satmak istiyorlar. İktidar şimdi de Manavgat'ın çok değerli turizm arazilerine göz koydu" dedi.

MANAVGAT YENİDEN SÖZEN'E EMANET EDİLECEK

30 Mart'ta Manavgat halkının bunu bilerek, yerel iktidarı yeniden başarılı yatırımlara imza atan Şükrü Sözen'e emanet etmesini dileyen Öztürk, “Sosyal Demokrat anlayışa hizmet eden, insan odaklı belediyecilik anlayışını oturtan ve halkımızın bu yüzden çok sevdiği belediye başkanı Şükrü Sözen'dir. Büyükşehir Belediyesi'ni de CHP'nin kazanması halinde Manavgat'ın alacağı hizmeti tahmin bile edemiyorum. Dileğimiz Sarılar halkının bu düşüncelerle sandığa gitmesidir" diye konuştu.

KENDİMİZİ SORGULAYARAK HUZURUNUZA ÇIKTIK

Konuşması için kürsüye çıkan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen eşi Hatice Sözen'e çiçek verdi. Başkan Sözen, "En büyük destekçim" dediği eşinin elini öperek teşekkür etti. Soğuk havaya rağmen meydanı dolduran vatandaşlara "Hoş geldiniz" diyen Başkan Sözen, Manavgat'ın en büyük yerleşim yerinin Sarılar olduğunu belirterek, bu yüzden büyük önem verdiklerini söyledi. Halkın huzuruna çıkıp yeniden görev talep etmek için kendisini sorguladığını anlatan Sözen, 5 yıla çok büyük yatırımlar sığdırdığını vurguladı.

GEÇMİŞTE GÖREV YAPANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşması sık sık 'Halkçı Başkan' sloganlarıyla kesilen Sözen, Manavgat ve Sarılar'da geçmişte görev yapan belediye başkanlarına yatırımlarından dolayı teşekkür eden Sözen, görev süresi için belediyenin kaynaklarıyla 271 milyon değerinde 102 proje hayata geçirdiklerini söyledi. 'Marka Manavgat'ı yaratmak için göreve devam etmek istediğini vurgulayan Başkan Sözen, "Sizler görev verirseniz modern, marka bir kent yaratmak için projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

BÜYÜKŞEHİR YASASI

Konuşmasında Büyükşehir Yasası hakkında da bilgi veren Sözen, "30 Mart itibarıyla beldeler kapanacak. Sarılar Beldesi merkeze bağlı bir mahalle olacak. Yasa pek çok zorlukları beraberinde getirecek. Ancak bunun önlemlerini aldık. Biz bu sürece hazırlıklıyız" dedi. Başkan Sözen, 78 köy ve 9 beldesiyle büyük bir aile olan Manavgat'a hizmet için destek istedi. (FOTOĞRAFLI)