MUĞLA'nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yarışacak adaylar belli oldu.
Fethiye'de yerel seçimlerinde 6 partiden adaylar yarışacak. Demokrat Parti'ye geçen mevcut belediye başkanı Behçet Saatcı ile birlikte AK Parti'den Muhsin Eryılmaz, CHP'den Keramettin Yılmaz, MHP'den Mehmet Üyük, Saadet Partisi'nden Ömer Uludağ ve Doğru Yol Partisi'nden Mehmet Ergünce Fethiye Belediye Başkanlığı için aday gösterildi. Adaylardan Muhsin Eryılmaz, 2009 yerel seçimlerinde yine AK Parti'den aday gösterilmişti. 15 bin 633 oy alan Eryılmaz, rakibi mevcut belediye başkanı Behçet Saatcı karşısında 10 bin 695 oy alarak başkanlık yarışını kaybetmişti.
SEYDİKEMER ADAYLARI
Muğla'nın yeni ilçesi Seydikemer'de ise yine 5 partiden adaylar belediye başkanı olabilmek için yarışacak. Ak Parti'den Yakup Otgöz, CHP'den Alim Karaca, MHP'den Erdal Eroğlu, Büyük Birlik Partisi'nden Durmuş Korkmazoğlu ve Doğru Yol Partisi'nden Vedat Saraç'ın adaylığı kesinleşti. 5 adayın Seydikemer'in ilk belediye başkanı olabilmek için kıyasıya bir rekabete girmesi bekleniyor. (FOTOĞRAFLI)