BAŞBAKAN Yardımcısı Emrullah İşler, Kazan Belediyesi tarafından yaptırılan termal otel temel atma, zabıta müdürlüğü ve işçi lokali açılış törenine katıldı. İşler, burada yaptığı konuşmada, "Bu seçimlerde de Allah'ın izniyle yenilmezlik unvanımızı inşallah koruyacağız" dedi.
Kazan'ın Soğulcak Köyü mevkiinde 3 yıldır yapılan sondaj çalışmalarıyla saniyede 85 litre ve 55 derece sıcaklıkta Türkiye'nin en kaliteli termal ve içmece suyu çıkarıldı. Köprübaşı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen Kazan Belediyesi Toplu Temel Atma Töreni'ninde Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ankara'nın en hızlı gelişen ilçesi olmayı başardıklarını belirtti. Kazan'a yapılan otelle Kazan'ın termal suya da kavuşmuş olacağını söyleyen Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ise 2023 hedeflerinde Ankara'nın savunma sanayisinin en önemli merkezlerinden biri olacağına ve bunu Kazan'daki büyük bir projeyle taçlandıracaklarını kaydetti. İşler, "Kazan, Ankara'nın en büyük ilçelerinden birisi olacak. Zaten şehir bu tarafa doğru hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Kazan'da nüfus olarak ciddi bir şekilde yol almakta" dedi.
30 Mart seçimlerinin AK Parti'nin 3'üncü yerel seçimleri olacağını belirten İşler, "Bu seçimlerde de Allah'ın izniyle yenilmezlik unvanımızı inşallah koruyacağız. 11 yıldır bu ülkeye hizmet yarışında hiçbir zaman yorulmadık. Her zaman bir sloganımız var 'durmak yok, yola devam' dedik. Bu şekilde hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz. 'Recep Tayyip Erdoğan'ın itibarını zedelemek için son yıllarda çabalar gayretler içerisinde olduğunu görüyoruz. Onun neticesinde sayın başbakanımızın itibarını zedeleyecek faaliyette bulundular. Bunun için görsel medya ve yazılı basını kullandılar. Sayın başbakanımızı 'diktatör olmak, baskıcı olmakla, sansür uygulamakla' birtakım suçlamalar ve iftiralarda bulundular. Bugüne kadar tutmadı, bugünden sonra da tutmayacak Allahın izniyle" diye konuştu.
Emrullah İşler konuşmasının devamında,"Bundan 100 küsur yıl önce de rahmetli Sultan Abdülhamit'e aynı iftiralar atılmıştı. O zaman da güçlü bir sultan vardı, dirayetli bir sultan vardı. Birtakım küresel güçlerin ve içerideki işbirlikçilerinin çirkin emellerine geçit vermeyen bir yönetim olduğu zaman hep bu iftiralara başvurmuşlardır. Aynı iftiraları Menderes'e de, Özal'a da yaptılar. Şimdi de sayın başbakanımıza yapıyorlar ama ben geçtiğimiz günlerde de söyledim, milletimiz Allah'ın izniyle 30 Mart'ta rövanşı alacak. Bu küresel çetelerden ve işbirlikçi çetelerden rövanşı AK Parti'yi güçlü bir şeklide çıkararak 30 Mart'ta milletimiz inşallah rövanşı o çetelerden almış olacak" dedi.