ANKARA, () - BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın 146'nci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na tepki gösterdi. Feyzioğlu'nun konuşmasını 'Yanlış konuşuyorsun' diyerek bölen Başbakan Başbakan Erdoğan'a 'Neyi yanlış konuşuyorum sayın Başbakan'ım?' diye sordu. Bunun üzerine Başbakan Feyzioğlu'na 'Böyle bir edepsizlik olmaz ki' diye tepki gösterdi. Konuşması devam eden Feyzioğlu, Başbakan Erdoğan'ın bu sözleri üzerine kürsüden; ''Edepsizlik yapan ben değilim sayın Başbakan'' dedi.

Daha sonra konuşma metnini okumaya devam eden Feyzioğlu, konuşmasının sonunda "Ben edepsizlik yapmadım, kimseye de edepsizlik yapıyorsun demeyi kendime yakıştırmam sayın Başbakan. Çok yapıcı bir konuşmaydı" dedi.

Feyzioğlu'nun bu sözleri üzerine ayağa kalkan Başbakan Erdoğan; ''Yasal hakkı da yok, ama maalesef biz tüzükle böyle bir şeye söz veriyoruz'' diyerek tepkisine devam etti.

"Tamemen siyasi bir konuşma yapılıyor ya böyle bir şey olabilir mi?" diyen Başbakan Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı Gül'ün sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

Başbakan Erdoğan, bu sözlerinin ardından salonu terk etti.

() (BY) (FOTOĞRAFLI)