BAŞBAKAN ERDOĞAN: BU PENSİLVENYA, KASETLE CHP'NİN GENEL BAŞKANINI İNDİRDİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisi tarafından düzenlenen Ankara mitinginde konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti yapmasını eleştiren Başbakan Erdoğan, "CHP Genel Müdürü önceki gün Ankara'da bozkurt işareti yapıyor. Yeni partin hayırlı olsun Kılıçdaroğlu. Ankara'daki CHP taraftarı solcuların hepsine hayırlı olsun. Şimdi bu bozkurt işaretini gitsinler, 12 Eylül öncesi öldürülen solculara, ülkücülere izah etsinler" dedi.
Başbakan Erdoğan Fettullah Gülen'e yönelik ise şunları söyledi: "Bu attığınız iftiralardan sonra sen hangi yüzle Tayyip Erdoğan'a hain diyecek cüreti, yüzü nereden kendinde buluyorsun. Önce haddini bileceksin haddini. Sende zerre kadar onur varsa, 1999'da kaçıp gittin Türkiye'ye gel. Pensilvanya'da inziva yeri mi? Geç o işleri geç. Müslüman sokulduğu delikten bir daha sokulmaz. Meleklerin içinde de en önemli ilim erbabı vardır. İlim olmak alim olmak ama hepsinden öte arif olmak. Budur asıl olan." 
BU PENSİLVENYA, KASETLE CHP'NİN GENEL BAŞKANINI İNDİRDİ
CHP ve MHP'yi sert bir dille eleştiren Başbakan Erdoğan, "CHP gitti örgütle, Pensilvenya'daki zatın bir tane ceketi varmış. Yav bu nasıl ceket ya? Cekete, CHP, MHP, ananaslar, rafineriler, milyarlarca dolarlar giriyor. Allah Allah bu ne ceket ya. Anlamak mümkün değil. Devletimizin, milli güvenliğimizi tehdit eden tüm unsurlara karşı, gerekli tedbirleri almak bizim görevimiz. Şu anda hain bir terör örgütü var. Bu bir terör örgütü. Bu Pensilvenya, kasetle CHP'nin Genel başkanını indirdi. Baykal hala başka yerlerde arıyor. İşte adres belli. İşte şimdi o kasetlerin bedeli ödeniyor. Bunlar şantajcı. Veri depoları var. Her ana her yeden bir şeyler çıkarırlar. Bunlar evlerin çevrelerinde de örgütlenmişler. Oralarda evler kiralayıp, oralardan da dinleyebilirler. Hain bir örgüt. Bu zalimler, hainler dinler. Bunlar Haşhaşi. Bunların yanında Haşhaşi'lerin elleri öpülür. CHP, Pensilvenya'ya diyet ödüyor. Bu ittifaktan hiç kimseye hayır çıkmaz. Bu şer ittifakıdır. Ablaları varmış bunların. Bunların bir gazetesi var, yaşlı teyze öğrendiğinde yere attı bunu gördüm. Dedim ki 80 yaşındaki ninede bile keramet var. 30 Mart'ta bunlara derslerini verecek misiniz? Durmak yok" dedi.
ER VEYA GEÇ BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKLER
Gülen Cematini eleştiren Başbakan Erdoğan, "Bizim ablalarımız, ağabeylerimiz burada. Ne yaparlarsa yapsınlar. Er veya geç bunun bedelini ödeyecekler. Ankara demokrasiye sahip çık. İradene sahip çık Ankara. Maaşallah Ankara'da manzara belli, partisine, Başbakanı'na sahip çıkıyor. Ankara inşallah Ankara Kalesi'ne zafer sancağını dikecek. Sadece Ankara'da değil bütün ilçelerde yetki vermenizi rica ediyorum. Bu belki biraz garip de kaçacak ,ama ben bir Keçiören'liyim orada oturuyorum. Keçiören benim ilçem. Bugün biz aynı zamanda Keçiören mitingi yapmış oluyoruz. Ulaştığınız herkese özellikle anlatın. 30 Mart'ta sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz. Türkiye için çok kritik bir karar vereceğiz. Ya eski ya yeni Türkiye diyeceğiz. Eski Türkiye'nin kendisine bile hayrı yoktu. Bunlar her türlü yalanı söyler. 23 Nisan 1920 ruhuna sahip olmak budur. 77 milyonun kardeş olduğu Türkiye. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız" ifadelerine yer verdi.
SABAH AKŞAM BAŞBAKANINA KÜFREDEN İNSANLARA AH AHHHH
Başbakan Erdoğan, 'yandaş' gazeteler olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Yeni çalışmalar, projeler içerisindeyiz durmak yok. Bu CHP'nin Ankara'ya verebileceği bir şey yok. Elele verelim, oyuna gelmeyelim. Bütün yapılanlar ortada başkentimizi aman ha istismarcılara kaptırmayalım. Ankara'da da bir çılgın proje. İstanbul Boğazı gibi bir sanal boğazı da hayata geçireceğiz inşallah. Sandıklara sahip çıkacağız. Ağabeyler siz de sahip çıkınız. Bunların dershanelerinde çocuklarınız varsa alın. MEB olarak hafta sonra takviye kursu vereceğiz ücretsiz olarak. Bunların yandaş gazetelerini de okumayınız. Gazete mi yok ya. Sabah akşam Başbakanına, bakanlarına küfreden bu kadar hizmetleri görmeyen insanlara, ah ahhhh. Sadece yazıklar olsun diyorum, yazıklar olsun. Pensilvenya sen de Kılıçdaroğlu ile haşr olunacaksın."
PENSİLVANYA'YA 30 MART'TA HESABI SİZ SORACAKSINIZ
"Pensilvanya'ya 30 Mart'ta hesabı siz soracaksınız" diyerek konuşmasına devam eden Başbakan Erdoğan, "Kızlarımın çektiği çileleri biliyorum, başörtüsü yüzünden okuyamadılar. Ne çile çektirdiniz be ne çile çektirdiniz. Ama tutmadı, bozuldu bu oyun. Omuz omuza birlik olacağız. Düz liselerde Kuran okunabiliyor. Pensilvanya'daki zat bunlar mı seni rahatsız etti. İmam Hatiplerin açılması mı seni rahatsız etti. Nasıl vereceksin sen bunların hesabını nasıl vereceksin? CHP'yi destekleyen bu Pensilvanya'ya, 30 Mart'ta hesabı siz soracaksınız" dedi.
Alanda bulunanlara seslenen Başbakan Erdoğan, Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan düşünceleri nedeniyle atılan öğrenciler varsa isimlerini yazmalarını istedi. Bu konuda gerekenin yapılacağını söyledi.
MİTİNG ALANINDA KAVGA
Başbakan Erdoğan'ın konuşması sırasında miting alanında 3 kadın, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Kavga sırasında bir kadın yüzünden yaralanarak kanlar içinde kaldı.

Ümit KOZAN- Hakime TORUN/ ANKARA, ()

ÜK,HT (RT)