Ümit KOZAN / ANKARA, () - BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Okmeydanı'ndaki olaylar sırasında hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz'ın ailesini telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu. Erdoğan, Okmeydanı'ndaki olaylar sırasında yaralanan polis memurlarından Veli Akyüz ve Talha İşlek'i de telefonla aradı.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, 22 Mayıs'ta Okmeydanı'ndaki cemevinde bulunduğu sırada başına bir kurşun isabet etmesi neticesinde vefat etmiş olan Uğur Kurt'un babası Kemal Kurt'un ardından, eylemcilerin bombalı saldırısı neticesinde hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz'ın ailesiyle de bir telefon görüşmesi yaptı.

Başbakan Erdoğan'ın merhum Yılmaz'ın ağabeyi Ali Yılmaz ile görüşerek, merhumun annesi Havva Yılmaz başta olmak üzere tüm aileye sabır ve metanet dileğinde bulunduğu öğrenildi.

YARALANAN İKİ POLİSLE DE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre Başbakan Erdoğan, olaylar sırasında polis aracına atılan molotof kokteyli neticesinde yanarak hastaneye kaldırılmış olan Akyüz ile bacağına kurşun isabet eden İşlek'ten ise tedavi süreçleriyle ilgili bilgi alarak şifa dileğinde bulundu.

() (ÜK)