BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılışlar için hafta sonunu geçirdiği Manisa’da, Ak Parti il binasının açılışını yaptı.
Kenan Evren Sanayi Sitesi Bankalar Caddesi’nde 1.5 yıl önce yaklaşık 1 milyon lira harcanarak yaptırılan Ak Parti Manisa il binası bu sabah düzenlenen törenle açıldı.
Törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, partinin Manisa milletvekilleri, il yönetimi, ilçe yönetimi ve partililer katıldı. Başbakan Erdoğan, il binasına geldiği sırada, kendisini kapıda karşılayan Çağatay Uluçay İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Beyza Dursun, üzerinde, 'Sevgili Tayyip dedeciğim seni çok seviyorum ve senin için dua ediyorum. Ellerinden öperim' yazılı kartpostalı verip evlerine davet etti.
HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
Başbakan Erdoğan, 30 Mart öncesinde il teşkilatının yeni bir binaya kavuşmasının büyükşehir olan Manisa’ya yakışan bir eser olduğunu dile getirdi. Yeni il binasının Manisa’ya hayırlı olmasını dileyen Başbakan Erdoğan, "Şimdiden 30 Mart’ın ülkemiz için, demokrasimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu hizmet binasıyla da teşkilatımızın çok daha farklı bir performans ortaya koyacağına inanıyorum. Teşkilatımızın bu hizmet binasını elde etmede verdiği gayretten dolayı, emeği geçen il başkanım, ilçe başkanım, il yönetim kurulu üyesi kardeşlerim ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve bürokratlarla yeni il binasının kurdelesini kesti. Başbakan Erdoğan, yeni il binasını inceledikten sonra toplu açılış törenine katılmak için Akhisar İlçesi’ne gitmek üzere hareket etti.