BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena Spor Salonu'nda 'AK Parti Seçim Beyannamesi' ile belediye başkan adaylarının açıklanması dolayısıyla toplantıda konuştu.

Başbakan Erdoğan, "Başbakan Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu 90 yaşındaki parti, beceriksiz ellerde artık kendisini inkar eder bir noktaya gelmiştir. CHP, paralel örgütün şantajları ile kayıtları ile kasetleri ile tamamen esaret altına alınmıştır" dedi.

Başbakan "Bu ülke tankla, topla, tüfekle alınamadı ki ses kayıtlarıyla alınabilsin. Ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı dinlenmiş, ülkenin Başbakanının sıradan konuşmaları servis ediliyor ama biz korkmadık ve korkmuyoruz. Ses kayıtlarıyla gelmedik biz. AK Parti'nin, siyasetin, Türkiye'nin dizayn edilmesi karşısında asla boynumuzu eğmedik, boynumuzu eğmiyoruz" diye konuştu.

"28 Şubat'ta bunlar yaptıklarının altında kaldılar" diye Başbakan Erdoğan, "İnanın bugün yaptıklarının da altında kalacaklar. Kabataş'ta linç edilen başörtülü kızımızı tekrar manşetlerle linç etmenin bedelini ödeyecekler. Yayınladıkları tamamen hukuksuz ses kayıtlarının da bedelini ödeyecekler. Bürokrasidekiler de bunun hukuk içinde bedelini ödeyecek" dedi. Başbakan Erdoğan, 30 Mart 2014 Seçim Beyannamesi'nin, 'katılımcı belediyecilik', 'kültürel belediyecilik', 'sosyal belediyecilik', 'çevre dostu belediyecilik' ve 'hizmet belediyeciliği' olmak üzere 5 ana başlıktan oluştuğunu belirtti.