BAŞBAKAN ecep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Kabataş görüntüleri ile ilgili olarak Başbakan Erdoğan, "CHP Genel Başkanı yayınlanması yasak olan ses kayıtlarını milletvekillerine dinletiyor. Bu dinlemeler tamamen hukuksuz şekilde yapılmıştır. Bu dinlemeler hukuk çiğnenmek üzere dosyalara konmuştur. Çok açık bir şekilde ihanet vardır" dedi.

"GEREKTİĞİNDE HZ. PEYGAMBERİ, MİRAÇTAN İNDİRİP, KAMYONETE BİNDİRİYORLAR"

Kabataş İskelesi'nde yayınlanan görüntülere değinen Başbakan Erdoğan," Türkiye'de Medya tarihinin en aşağılık, alçakça en müptezel linç girişimi yapılıyor. Tarihte bunun başka bir örneği göremezsiniz. Bizim Bahçelievler Belediye Başkanımızın gelini. Kabataş'ta yanındaki 6 aylık çocuğu ile linç girişimine maruz kalıyor. Bunu ifade ederek izah ediyor. Adli tıp raporu ile kendisinin ve bebeğin vücudundaki darp izlerini belgeliyor. Haziran ayındaki bu alçakça linç girişimi yetmezmiş gibi 8 ay sonra medya yeninden linç girişimine başlıyor. O malum gazeteler televizyonlar aynı yerden emir ve talimat alarak aynı cümlelerle manşetlerle genç bir kadın üzerinden linç girişimi başlatıyor. Allah aşkına sizin insanlığın öldü mü . akşam eve gidince çocuklarınızın eşinizin anne babanızın yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz. Aynı hadise Allah korusun sizin çocuklarınızın başına gelseydi, böyle mi davranırdınız? 2 hafta sonra 8 mart Dünya Kadınlar Günü kutlanacak. Hangi yüzle kadın haklarından bahsedeceksiniz. Bundan sonra her tecavüze uğrayan kadın, bunları ikna etmek için elinde görüntü kaydıyla mı dolaşacak? Kocasından şiddet gören iddiasını ispat etmek için elinde kayıtla mı gelecek. Sokakta kurşunlanarak öldürülmüş kadın, cesedinin yanına artık görüntü kaydı mı koyacak? Ortada ifade tutanağı adli tıp raporu var. Linç edilmiştir kadın, darp edilmiş bir çocuk var. Bunlar çıkmışlar olayın nasıl olmadığını ispat etmeye çalışıyor. Vicdan, vicdan, vicdan. Açıkça söylüyorum. Eğer o kadın başörtülü olmasaydı, Bu linç olur muydu? Bunlar için amaca ulaşmak için her yol meşrudur. Gerektiğinde Hz. Peygamberi, miraçtan indirip, kamyonete bindiriyorlar. O şekilde her istediklerini meşru hale getiriyorlar. Ama ben diğerlerine sormak işitiyorum, ya siz bunların arakasına niye takıldınız? Sebebi çok açık, Gezicilerle paralel örgütün patronu bir. Bunlar zaten ezelden kardeştiler. Şimdi de dayanışma içinde millete, milli iradeye karşı birlikte operasyon yürütüyorlar. Biz bunları 28 Şubat'taki manşetlerinden aynı zamanda ihanetlerinden de tanırız" diye konuştu.

"CHP BU AHLAKSIZLARA DESTEK VERDİ"

İnternet düzenlemesine de değinen Başbakan Erdoğan, "Belli çevreler koro halinde sansür türküsü söylemeye başlıyor. Bizi anne babalar, öğretmenler anlıyor. 2011'de güvenli internete geçerken işte bu çevreler sokağa döküldü. Çocuk yaştaki o kızın eline o ahlaksız pankartı tutuşturup eylem yaptılar. O zamanda şimdi olduğu gibi bu CHP bu ahlaksızlara destek verdi. Bu bizim görevimizdir. Gençliğin korunması maddesinde ne emrediyorsa bunu yapmakla mükellefiz. İnternete sansür gelmiyor. Özgürlük kısıtlanmıyor. Sadece ahlaksızlığa, şantaja tehdide karşı tedbir alınıyor. Neşter doktorun elinde hayata kurtarır. Ama katil elinde can alır. Bu yeni yasadan en fazla istifade edecek olan CHP'dir, MHP'dir. Çünkü en fazla kaset saldırısına uğrayan kayıtlarla en fazla tehdit edilen, dizayn edilen CHP ve MHP'dir. Biz yeni internet düzenlemesi ile sadece çocukları değil CHP, MHP'yi diğer partileri de alçakça tehdit ve şantaj karşısında koruma altına alıyoruz. İnanın CHP'de MHP'de içten içe bu düzenlemeyi sonuna kadar savunuyorlar. Ama bunlara şantaj yapan artık bunları esaret altına alan o paralel yapıya şirin görünmek için seslerini çıkaramıyorlar" ifadelerine yer verdi.

"BU DİNLEMELER TAMAMEN HUKUKSUZ ŞEKİLDE YAPILMIŞTIR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde dinlettiği ses kayıtlarının hukuksuz olduğunu söyleyerek eleştiren Başbakan Erdoğan şöyle konuştu: "CHP Genel Başkanı yayınlanması yasak olan ses kayıtlarını milletvekillerine dinletiyor. Bu dinlemeler tamamen hukuksuz şekilde yapılmıştır. Bu dinlemeler hukuk çiğnenmek üzere dosyalara konmuştur. Çok açık bir şekilde ihanet vardır. Madem öyle madem ahlaksızlık, kuralsızlık CHP'ye bir çağrı yapıyorum: Bugün de arkanızdaki perdeden CHP eski genel başkanı ile ilgili internete verilen bizim engellediğimiz o görüntüleri de yayınlayın. Madem bu kadara ahlakı ayaklar altına aldınız, bugün de CHP'li belediye başkanlarının rüşvet pazarlıklarını yamyam itiraflarının ses kayıtlarını da yayınlayın. Eğer cesaretiniz varsa, bugün de patronunuzun ananaslı, tespihli Ugandalı ses kayıtlarını da yayınlayın. Hakimlere, savcılara verilen ihanet talimatlarını yayınlayın. Hatta açın o beddua görüntülerini, hocanız beddua etsin siz de salondan CHP'liler olarak hep birlikte amin deyin."

"MALUM MEDYADA BİR KARİKATÜR GÖRDÜM"

Başbakan Erdoğan, "Bugün malum medyada bir karikatür gördüm işe alımlarla ilgili, bunu siz yaptınız siz paralel devleti oluştururken, sizin zihniyetinizde olmayan kimseyi devleti almak istemediniz bunun adımlarını attınız. Şimdi elinizden bu güç gidiyor diye çılgına döndünüz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İşiniz de sadece bedduaya kaldı. Biz duayla yürüyoruz" dedi.

"TIRLARI SANKİ DÜŞMAN TIRLARIYMIŞ GİBİ DURDURUYORLAR"

Geçtiğimiz günlerde MİT tırlarına ilişkin görüntülerin yayınlanmasına da değinen Başbakan Erdoğan, "Tırları sanki düşman tırlarıymış gibi durduruyorlar. İçindeki yüzbaşıyı, üst teğmeni çıkarıp darp ediyor. Kelepçe takıyor. Yargı içindeki paralel yapı, jandarmadaki uzantılarını da yanına alarak bu ülkenin Milli İstihbarat Teşkilatı'na, yasa dışı operasyon yapıyor. Bu görüntülerden dolayı bir istiklal mücadelesine dönüşmüştür. Bu operasyon düpedüz bir casusluk operasyonudur" diye konuştu.