“ANKARA’DA ÇÖP DEPOLAMA MERKEZİ’NDE SERACILIK YAPILIYOR”
Bostanlı’daki Vilayetler Evi’nde Karşıyakalı işadamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile biraraya gelen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni çöp yeri konusunda eleştirdi. Yıldırım, “İzmir’in bir diğer sorunu çöp yeri sorunu. Ankara Mamak çöplüğüne gidip bakın. Domates, marul yetiştiriliyor. Seracılık yapılıyor" dedi.
İş yapma konusunda kimsenin kendileriyle yarışamayacağını öne süren,  İzmir’de de en güzelini yapacaklarını söyleyen Yıldırım, MLavişehir'de marina yapmak için yer tespit ettiklerini izin beklediklerini anlattı. Binali Yıldırım, Karşıyaka'da oturanların kültür düzeyinin yüksek olduğunu belirtirken de "İzmir kimliği çok gelişmiş bir ilçe olmasına rağmen kültürel ve sosyal faaliyetler bakımdan çok fakir. Tiyatro, sinema, otel. Beş yıldızlı oteliniz var mı? Diğer yakada bilinen markaların otelleri var. Yaşam noktalarını buraya taşımamız gerekiyor. Bize fırsat verirseniz biz bu ilçenin çok daha etkin, canlı olmasını sağlayabiliriz" diye konuştu.
BATUHAN’A ŞUT VE GOL
Binali Yıldırım, Karşıyaka’da Bostanlı’nın köklü amatör kulüplerinden Denizspor’un altyapı takımını halı sahada ziyaret etti, kaleci Batuhan’a şut çekti. Şut gol oldu. Karşıyaka’da dolaşırken vatandaşla rahat görüşebilmesi için partililer çevresinde durmaması konusunda uyaraün Yıldırım'ın, seçim kampanyası için İstanbul merkezli bir ajansla çalışmaya başladığı öğrenildi. 

ED(İÖ/AAA)(FOTOĞRAFLI)