Hilmi DUYAR/BALIKESİR, () - BALIKESİR'de Belediye Başkanı ve MHP adayı İsmail Ok, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, oy kullandı.
Balıkesir’de büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri ile mahalle muhtarlarını belirlemek için toplam 885 bin 884 seçmen, 3 bin 422 sandıkta oy kullanıyor. MHP’li Balıkesir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu'nda 1234 nolu sandıkta oy kullanırken CHP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat, Balıkesir Merkez Endüstri Meslek Lisesi'nde 1109 nolu sandıkta, AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur ise Çiğdem Batubey Ortaokulu'nda 1275 numaralı sandıkta oy verdi.
MHP’li Balıkesir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, eşi Nesrin Ok ile birlikte oy kullandıktan sonra seçimlerin tüm ülkeye ve Balıkesir’e hayırlı olmasını diledi. 
AK Parti adayı Edip Uğur ve CHP aayı Sami Sözat da, oy kullanma sırasında üzücü bir olay yaşanmamasının kendilerini memnun ettiğini belirterek "İnşallah Balıkesir kazanır, memleketimiz kazanır" dedi.

HD(İÖ/COŞ) (FOTOĞRAFLI)