AK Parti Kızılcahamam kampına katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu sabah sporunda tenis oynarken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, soba üzerinde kestane pişirerek stres attı.
AK Parti'nin Kızılcahamam da devam eden 21'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan bakan ve milletvekilleri görüşmelerini sürdürürken, sabah ve akşam saatlerinde kendilerine zaman ayırmaya çalışıyor. Dün akşam toplantılarını tamamladıktan sonra geç saatlerde kaldıkları otel yakınında bulunan 'Tarihi Kıl Çadırı Restoran'da yemek yiyen Bakan Yıldız ve Yazıcı, burada kendilerine ikram edilen soba üzerinde pişirilen kestaneden yedi. İki bakan daha sonra soba başına geçip, kestaneleri pişirip, restoranda bulunan gazeteci ve partililere ikram etti.
Sabah saatlerinde ise Bakan Şimşek ile Bakan Eroğlu sabah sporu yaptı. Her iki bakan da tenis kortunda yaklaşık bir saat tenis oynadıktan sonra istişare toplantısına geçti.