Faruk ÇUHADAROĞLU/KAYSERİ, () - KAYSERİ’de seçim çalışmalarını sürdüren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye’de çok büyük oyunlar oynanıyor. Türkiye’de bağcıyı dövmek istiyorlar" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız seçim gezilerine Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'nde devam etti. Yahyalı İlçesi'nde hayırseverler tarafından yaptırılarak, Erciyes Üniversitesi'ne bağışlanan Yahyalı Meslek Yüksek Okulu Kütüphane ve Kültür Merkezi Hizmet Binası'nın yapımını üstlenen Akfen Holding, Kayseri Elektrik Üretim Şirketi, Bereket ve Derin Enerji şirketlerinin protokol imza törenine katılan Taner Yıldız, daha sonra Hamdi Oral Sağlık Meslek Lisesi'nin açılışını yaptı.
Partisince Yahyalı'da düzenlenen mitingde konuşan Bakan Taner Yıldız, "Türkiye’de çok büyük oyunlar oynanıyor. Türkiye’nin büyümesine dur demek istiyorlar. Türkiye’de hortumlar kesildiği için böyle şeyler oluyor’’ dedi. Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı mitingde, "Kim ne yaparsa yapsın; üzüm yemek isteyenler varsa gelsin, bağcıyı dövmek istiyorlarsa o başka. Türkiye’de bağcıyı dövmek istiyorlar. Biz buna müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.
Bakan Yıldız, daha sonra Develi ve Tomarza ilçelerine uğradı.

FÇ(OE/CK) (FOTOĞRAFLI)