IĞDIR'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Milletimiz bize kara kaşımıza kara gözümüze oy vermiyor. Doğru yaptığımız işlere yatırımlara ve vatandaşımıza sirayet eden hizmetlere oy veriyor" dedi.
Ağrı'dan karayoluyla Iğdır'da gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir restoranda partililerle kahvaltıda bir araya geldi. Bakan Yıldız, burada 'Nevruz' nedeniyle partililerle yumurta tokuşturdu.
Türk, Kürt ayrımı olmadan bir ve beraber olduklarını, bunun en güzel örneklerinden birinin Iğdır olduğunu anlatan Yıldız, "Şimdi bize diyorlar ki siz başka partileri tanımıyorsunuz. Biz başka partileri tanıyoruz da başka partiler Ak Parti konu olunca hepsi birleşiyor. Türkiye’nin seçmeninin yüzde 50’si Ak Partili, diğer yüzde 50’si de Ak Partinin dışındaki partiler. Biz bunu saygı ile karşılıyoruz. Milletimiz bize kara kaşımıza kara gözümüze oy vermiyor. Doğru yaptığımız işlere yatırımlara ve vatandaşımıza sirayet eden hizmetlere oy veriyor" diye konuştu.
DAHA ÖNCE NİYE GELMEDİN?
Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Bakan Yıldız’a Ordu Caddesi Kapan sokakta bulunan Nuh Nebi Cami bahçesinde ismini belirtmeyen bir vatandaş "Hayırdır niye geldin?" diye sordu. Bakan Yıldız "Hiç geçerken uğradım" diye cevap verdi. Bakan’a bu kez "Daha önce niye gelmedin" diye sordu. Bakan Yıldız buna yanıt vermeden oradan ayrıldı. Cuma namazını Nuh Nebi Camisi'nde kılan Bakan Yıldız öğlen yemeğini Iğdır’da yedikten sonra kentten ayrıldı.

SD(KS/AK) (FOTOĞRAFLI)