ENERJİ ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Halkın oyuyla seçilmiş bir Başbakanı Diktatör göstermeye çalışanlar var" dedi.
Kırşehir'deki Aşıkpaşa Spor Salonu’nda düzenlenen Ak Parti'nin aday tanıtım toplantısında konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Yıldız, Ahiler diyarı, Neşet Ertaş’ın şirin memleketi Kırşehir’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile bugünden daha güzel hizmetleri, daha güzel günleri yaşayacağına inandığını belirten Bakan Yıldız, şöyle konuştu:
"Yolsuzluk ve usulsüzlüklerin hiçbir zaman savunucusu olmadığımız gibi tam tersi karşısında olduk ve 11 yıldır mücadele ediyoruz. Mücadelemiz bundan sonra da devam edecektir. Biz hep ideolojik söylemlerin karşısında olduk. Hep projeler üreterek bu millete hizmet ettik. Türksat 4 A’yı gönderdik. Bizim hiçbir alanda kalkınmamızı istemeyenler var, ama biz bunlara fırsat vermiyoruz, vermeyeceğiz. Seçilmiş bir Başbakanı diktatör gösterme çalışanlar var. 17 Aralık operasyonlarıyla bizleri yıpratmaya çalışanlar var. Oysa başbakanlar, bakanlar, geçicidir. Ülke kalıcıdır. AK Parti merkezi iktidarıyla, yerel yönetimiyle bu ülkeye hizmet etmeye devam edecektir.”
Bakan Yıldız, Aşıkpaşa Spor Salonu’ndaki aday tanıtımın ardından Kırşehir’den ayrıldı.
Aday tanıtımına AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ile ilçe ve belde belediye başkan adayları katıldı.