BAKAN MÜZZİNOĞLU, ÇOMÜ HASTANESİ İNŞAATINI İNECELEDİ

Çanakkala'de partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla yemekte bir araya geldi. Ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi?ndeki tıp fakültesi hastanesinin inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin güzel bir proje olduğunu ve sadece Çanakkale'ye değil bölgeye önemli katkılar sağlayacağını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, "Eğitim ve araştırma alanında tıp fakültelerini önemsiyoruz. Çanakkale bu anlamda ayrıcalıklı bir özelliğe sahip. Çünkü 750 bin nüfusun altında tıp fakültesine izni verilmiyor ama biz Çanakkale'yi farklı değerlendirdiğimiz için tıp fakültemiz burada çok farklı hizmetleri yapacak. İnşallah biz de Sağlık Bakanlığı olarak inşaatın hızla tamamlanması için tüm desteği vereceğiz" dedi.

Daha sonra merkeze bağlı Kepez Beldesi ile Ezine, Lapseki ve Biga İlçelerine giderek buradaki seçim bürolarını açanah ve 30 Mart seçimlerinde AK Parti için yarışacak belediye başkan adaylarını tanıtan Bakan Müezzinoğlu saat 22.30'da kentten ayrıldı.

Ersan KÜÇÜKKURU/ ÇANAKKAE, ()