ENGELLİLER HENÜZ HAK ETTİĞİ NOKTAYA GELMEDİ
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Antalya'daki programı kapsamında partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel'in 'Engelsiz Kent Antalya' projesinin tanıtım toplantısı ve 300 Yataklı Kepez Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin temel atma töreni ile Kepez İlçesi Çankaya Mahallesi'nde mahalle toplantısına katıldı.
Bakan Müezzinoğlu, 11 yıldır engellilerin birinci sınıf vatandaş olabilmeleriyle ilgili kanuni düzenlemeler yaptıklarını söyledi. Tüm yapılanlara rağmen engellilerin henüz hak ettikleri noktaya gelmediğini aktaran Bakan Müezzinoğlu, 2013 yılında 2 bin 58 engellinin Sağlık Bakanlığı'nda istihdam edildiğini, hala 1700 kadronun boş olduğunu aktardı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu daha sonra temel atma törenine katıldı.
MÜEZZİNOĞLU: İKTİDAR İKTİDARSIZLARI YIPRATIR
Bakan Müezzinoğlu temel atma töreninden sonra Kepez İlçesi Çankaya Mahallesi'nde mahalle toplantısında vatandaşa seslendi. AK Parti'nin İstanbul İl Başkanı olduğu dönemde canlı yayınına katıldığı ulusal bir kanalda kendisine iktidarla ilgili soru yöneltildiğini anlatan Bakan Müezzinoğlu, şöyle dedi:
"Beklemediğim bir soru. 'İktidar iktidarsızları yıpratır, milletin iktidarı asla bitmez' dedim. Şimdi iktidarsızlar nerelerden medet umuyorlar. Gezicilerden medet umdular, faiz lobilerinden medet umdular, güç odaklarından medet umdular. Bu iktidarsızlar önce ABD Büyükelçisi ile gizli görüştüler. Sonra ne yaptı? Pensilvanya'dan iktidar gücü almaya gitti. Ey CHP, ey Atatürçüler, ey cumhuriyetçiler, ey laikler, Atatürk de, Cumhuriyet de, laiklik de Türkiye'de, hepsi bu millette."

ÖÖ(HA) (FOTOĞRAFLI)