MHP VE CHP’NİN GELECEĞE UMUTLA BAKACAĞI ADRES BİZİZ
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tosya Devlet Hastanesi'nin açılışından sonra Kastamonu Belediye Başkanı Ak Partili Tahsin Babaş’a ziyarette bulundu.  Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Bakan Müezzinoğlu, "Önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bizde milletimize verdiğimiz sözleri tutmak ve bu ülkeyi, bu milleti hak ettiği muhasır medeniyet seviyesine dünya milletleri arasında dünyaya yön veren masanın asli unsuru haline getirme gibi görevimiz ve sorumluluğumuz var" dedi.
Türkiye'nin 2023 hedefini yakalayacağını belirten Bakan Mehmet Müezzinoğlu şunları söyledi: "Bu alanda Sayın Başbakanımızın çizdiği vizyondan rahatsız olanlar var. Ülkeyi bugün getirdiği noktada o hedefe taşımasından rahatsız olanlar var. O hedefe gelmiş Türkiye’nin gücünden korkanlar var. Kapalı kapılar arkasında kim hangi oyunu yaparsa yapsın, hangi tezgahı kurarsa kursun Tayyip Erdoğan’a bu millet 'sana inanıyorum güveniyorum senin arkandayım' dedi. Ogün bugün bu millet bize hiç yanlış yapmadı. Bizde bu millete yanlış yapmamak için gece gündüz çalışıyoruz."
Bütün partilerin güvencesi biziz diyen Bakan Müezzinoğlu, "Önümüze tuzaklar kuruyorlar, tezgahlar çıkartıyorlar, iftiralar, dedikodular, birçok yanlışlığı yapıyorlar. Ama bu milletin vicdanı, sağduyusu yapmıyor. İşte bir 30 Mart’ı yaşadık akla hayale gelmeyen. Dönemin Başbakanı diye iddanameler hazırlayacak noktaya kadar tuzak kurabilen uluslararası boyutu var. İçerden var, dışarıdan var, Pensilvanyası var... Bütün bunlara rağmen inandığımız rabbimiz var, güvendiğimiz milletimiz var. Cumhuriyet Halk Partililerin de güvencesi biziz, Milliyetçi Hareket Partililerinde geleceği umutla, güvenle bakacağı adres biziz. Milli duruşu dünyaya en iyi temsil eden anlayışın mensupları biziz" diye konuştu. 

ÖT (EE/RT) (FOTOĞRAFLI)