İsmail AKDUMAN/SAMSUN, () - SAMSUN'da seçim çalışmalarını sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atakum İlçesi'nde düzenlenen mitinge katıldı. Bakan Kılıç, "Bizler ulusal çıkarlarımızı canımızla koruruz. Ülkemizin üzerinde hiçbir zaman, birliğin ve beraberliğin üzerine oyun yapılmasına müsaade etmeyiz" dedi.
Başbakan Erdoğan'ın Van ve Diyarbakır'daki mitinglerde sesi kısık bir şekilde hitap ettiğini hatırlatan Bakan Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Mitingleri seyrettiniz mi? Değerli kardeşlerim nasıl bir Genel Başkanımız ve Başbakanımızın olduğunu gördünüz mü? Kendini bu millete feda eden, sesini ve canını bu millete feda etmek için biran olsun gözünü kırpmayan Genel Başkanımızın, Başbakanımızın olduğunu gördünüz değil mi? Onun için biz ne diyoruz. Sen yorulma usta, 30 Mart'ta millet konuşacak. 30 Mart'ta Atakum konuşacak, 30 Mart'ta Türkiye konuşacak."
MÜSİAD TOPLANTISINA KATILDI
Atakum'daki mitingin ardından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, buradaki konuşmasında şunları söyledi:
"Devletimize ve milletimize karşı oynana oyunlara 'dur' demenin vakti geldi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bu süreci de en sağlam şekilde atlatacak güçtedir. 30 Mart seçimleri yerel seçim olmanın çok ötesinde anlamlar taşıyor." 

İA(MS/COŞ) (FOTOĞRAFLI)