'HAYATINIZI EKRAN BAŞINDA GEÇİRMEYİN'
Bakan Kılıç, Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Burada konuşan Bakan Kılıç, "Nasıl hizmet edildiğini, neler yapılabildiğini, memleketimize nasıl hizmetler sunulduğunun en büyük nişanesi işte buradaki bu salondur. Fazla söze gerek yok. Eserler ortada. Bunlar kimin ne yaptığını açık seçik ortaya koyuyor. Sizler de bu imkanları kullanın. Hayatınızı bir ekranın başında geçirmeyin. Tabii ki bilgisayar öğreneceksiniz. Bilişim teknolojisinde en iyi noktaya geleceksiniz ama hayat sadece ve sadece o ekrandan ve o kutudan ibaret değil" dedi.
ÖĞRENCİLER YURT TALEBİNDE BULUNDU
Gençlik Merkezi'ni gezen Bakan Kılıç, daha sonra yine Gençlik Merkezi yanında yaptırılacak olan çok amaçlı spor salonu ve yüzme havuzunun temelini attı. Bakan Kılıç, çıkışta yanına gelen 4 üniversite öğrencisi ile görüştü. Bakan Kılıç, gazetecilerin görüntü alması üzerine öğrencilerle minibüste görüştü. Bartın Üniversitesi'nde eğitim gören 4 kız öğrencinin Bakan Kılıç'tan yurt talebinde bulunduğu öğrenildi.
CHP'LİLERE BAŞARI DİLEĞİ
Amasra İlçesi'nde partisinin seçim bürosunun açılışını yapan Bakan Kılıç, esnaf ziyaretinde bulundu. Bakan Kılıç, ziyareti sırasında cadde üzerindeki CHP seçim bürosuna da girdi. Partililerin çay ikram etmek istediği Bakan Kılıç, programının yoğun olduğunu belirtip başarı dileğinde bulunarak esnaf gezilerini sürdürdü. Bakan Kılıç, daha sonra öğle yemeği için ilçedeki bir restorana geçti.

GG,AA(EE/BT) (FOTOĞRAFLI)