GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz, belediyeciliğin ne olduğunu çok iyi biliyoruz" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ne geldi. Lüleburgaz’da Karadenizliler Derneği'nde vatandaşlara hitap eden Kılıç, AK Parti Belediye Başkan Adayı Gürel Balkan’a destek istediğini söyledi.
Akif Çağatay Kılıç, şöyle konuştu:
"Belediye hizmetini yaptığımız zaman vatandaş yararlanıyor. Biz hizmet yapacak kişiyle çalışırız. Biz herkese hizmet etmek için buradayız. Seçim bittiği gün çalışmaya başlarız. Niçin, vatandaş için, millet için, memleket için. Hizmeti yapabilmesi için bu yarış içerisinde olan Gürel Balkan’a destek istiyorum. 30 Mart hazırlıklarını yapıyoruz. Lüleburgazlılardan destek istiyorum. Bugüne kadar buraya bu kadar bir bakan ziyareti olmamıştır. Yarın Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu gelecek. Salı günü yine bir bakanımız buraya gelecektir. Biz, sizin desteğinizi almak için buradayız. İnanıyoruz ki sizler 30 Mart günü gereken cevabınızı vereceksiniz. Biz AK Parti Genel Merkezinde sonuçları erken alırız. Gürel başkan, 30 Mart’ta görevi aldıktan sonra ertesi gün görevi teslim alacaktır. Sizlerle birlikte olduğum için mutluyum. Sizler, bu birliktelikle bize daha büyük cesaret veriyorsunuz."
Konuşmadan sonra Karadenizliler Derneği Başkanı Siyami Arslan, Bakan Kılıç’a bir plaket sundu. Akif Çağatay Kılıç, daha sonra Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Burada kısa süre kalan Bakan Kılıç, işyerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Vİ(LK/SS) (FOTOĞRAFLI)