SAMSUN'A gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Burada konuşan Kılıç, "Başbakanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda İstanbul’un nasıl değiştiğini birinci elden yaşadık. Belediyecilik AK Parti'nin işidir" dedi.
AK parti'nin Samsun ilçe belediye başkan adayları Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan tanıtım toplantısıyla açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, önce kente Bakanlığı ile ilgili yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu. Ardından da toplantıya katıldı. Burada yaptığı konuşmasında AK parti hükümetiyle ülkenin geliştiğini söyleyen Bakan Kılıç, bütün engellemelere rağmen büyük işler başardıklarını kaydederek şunları söyledi:
"Başbakanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda İstanbul’un nasıl değiştiğini birinci elden yaşadık. Belediyecilik AK Parti'nin işidir. Biz bir yatırıma başladığımızda tarih veriyoruz ve onu bitiriyoruz. Neden bu kadar hızlıyız, neden bu kadar doğru çalışabiliyoruz ve nasıl bu kadar büyük bir kaynakla bunları yapabiliyoruz? Bizim kaynağımız millettir. Bizim kaynağımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir. Başka bir kaynağımız yok. Bizler her zaman ve her şartta sırtımızı millete, yüzümüzü geleceğe dönüyoruz."