MHP'NİN SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Adana programında partisinin belediye başkan adaylarıyla birlikte seçim büroları açtı. Bakan Kılıç, Çukurova İlçesi'nde AK Parti Belediye Başkan Adayı Cüneyt Karaaslan'ın seçim bürosu açtıktan sonra yaklaşık 50 metre yürüyüp MHP Seçim Bürosu'nu ziyaret etti.
Bakan Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun ile birlikte Sarıçam, Çukurova ve Yüreğir ilçelerinde seçim büroları açıp, seçmelerden destek istedi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun ve yeniden aday gösterilen Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'yle birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışında partililerin ve vatandaşların karşısına çıkan Bakan Kılıç, bu ilçeye 33 bin kişilik stadyum projesinin gerçekleştirileceğini, ayrıca atletizm pisti ve gençlik merkezi yapılacağını söyledi.
SÜRPRİZ KARATE GÖSTERİSİ
Bakan Kılıç daha sonra Çukurova İlçesi 100'ün Yıl Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını yaptı. Burada da Abdullah Torun ve AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Cüneyt Karaaslan'a destek isteyen Bakan Kılıç'a karateci sporcular sürpriz gösteri sundu. Şampiyon Anatolia Spor Kulübü'ne bağlı karateci çocuklar ve gençler seçim bürosu önüne minder serip, Bakan Kılıç'a hünerlerini sergiledi. Önünde tekme ve yumruk savuran sporcuları ilgiyle seyreden Bakan Kılıç, gösteri sonunda hepsini kutladı.
Kılıç daha sonra beraberinde AK Partili belediye başkan adaylarıyla birlikte partisinin seçim bürosuna yaklaşık 50 metre uzaklıktaki MHP'nin seçim bürosunu ziyaret etti. MHP'li adayların posterleriyle ve parti bayraklarıyla donatılan seçim bürosuna giren Bakan Kılıç, burada büro sorumlularıyla tokalaşıp, hal hatır sordu. MHP'liler Bakan Kılıç'a adayların broşürlerinden verdi.
Bakan Kılıç, Yüreğir İlçesi Kiremithane Mahallesi'nde de yeniden aday gösterilen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan için destek istedi.

BY(BK/AAA)(FOTOĞRAF)