Aziz GÜVENER / ADAPAZARI(Sakarya), () - AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı  Ayşenur İslam, "Türkiye Cumhuriyeti'nde işe yarayan insanlardan dinlenmeyen kimse kalmamış. Türkiye'de adam olmuş herkesin gizli bir yerlerde kaseti var" dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, partisinin seçim çalışmalarına katılmak için geldiği Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde gençlerle kahvaltı yaptı. Bakan Ayşenur İslam AK Parti'ye son zamanlarda çok sayıda darbe girişimi yapıldığını öne sürerek, bu gişimlerin her birinin savuşturulduğunu söyledi. Bakan islam şöyle konuştu:
"Bu sonuncusu dünyanın görmediği birşey. TİB'in açıkladığı rakamlara göre en son tespit edilen dinleme sayısı yarım milyon kişi. Bu demektir ki Türkiye Cumhuriyeti'nde işe yarayan insanlardan dinlenmeyen kimse kalmamış. Şundan emin olabilirsiniz, Türkiye Cumhuriyeti'nde adam olmuş herkesin bugün gizli bir yerde bir kaseti var. Hayırlı uğurlu olsun. Eşiyle dostuyla konuşurken, evladıyla konuşurken, bir filmi eleştirirken bir arkadaşının dedikodusunu yaparken istiflenmiş kasetler. Sonra bunlar kesiliyor yapıştırılıyor bir yerlere." 
AG(MB/COŞ) (FOTOĞAFLI)