BAKANI BEKLERKEN YAĞMURA YAKALANDILAR
Ordu’da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Orta Camii’de Cuma namazını kıldıktan sonra teleferikle 530 metre yükseklikteki Boztepe’ye çıktı. Burada beraberindeki Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Enver Yılmaz’la birlikte yemek yiyen Bakan Güllüce, daha sonra Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanlığı binası önünde İlçe Belediye Başkanları ve belediye çalışanları uzun kuyruk oluşturdu. Bakanı beklerken yağmur yağınca karşılama yapmak için bekleyen kuyruktakiler ıslanmamak için çevredeki küçük süs ağaçları altına ve belediye binasına girdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve beraberindekiler Bakan Güllüce’yi havanın yağışlı olması nedeniyle binanın içinde karşıladı.
Bakan İdris Güllüce, Meclis Toplantı Salonu’nda ilçe belediye başkanları ile düzenlenen toplantıya katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Bakan Güllüce, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine, bakanlığı olarak her türlü desteği sağlayacağını söyledi.

NK(MS/AAA) (FOTOĞRAFLI)